10 manieren om geld te verdienen als afbeelding

Hoewel je het misschien niet opmerkt, verschijnt grafisch ontwerp bijna overal, waardoor het een vaardigheid en carrière is die altijd hard nodig is.

Als je je afvraagt ​​hoe je geld kunt verdienen als grafisch ontwerper, gebruik dan deze gids, of je nu net begint of al begonnen bent. Het is gemakkelijk om geld te verdienen met online planning.

Tegenwoordig hoef je niet eens een diploma in grafische vorm te hebben om aan een universiteit te beginnen, want er zijn veel online platforms die je kunnen helpen technieken zoals YouTube of Skillshare te leren.

Ik ben er onlangs in geslaagd om er een van de grootste inkomstenbronnen van te maken, nadat ik onlangs aan de universiteit afstudeerde met een dubbele graad in mediakunst en grafisch ontwerp – maar zoals ik al zei, je hebt geen diploma nodig om in deze carrière te komen.

Als je je afvraagt ​​hoe je een freelance grafisch ontwerper kunt worden, lees dan verder om de ins en outs van mijn persoonlijke ervaring in de branche te leren. Dit is echt een van de beste, best betaalde online banen en geweldig voor mensen die op reis naar werk zoeken.

Dit is hoe je als grafisch ontwerper geld kunt verdienen!

Wat is grafisch ontwerp?
Voordat we beginnen met het beantwoorden van hoe u geld kunt verdienen als grafisch ontwerper, is het essentieel om precies te begrijpen wat grafisch ontwerp is. Van billboards en logo’s tot voedselverpakkingen. Dat is allemaal grafisch ontwerp.

In wezen gaat grafisch ontwerp over het vinden van visuele oplossingen voor een specifiek doel, of het nu gaat om het kopen van een product, het kijken naar een televisieprogramma of naar een groot evenement.

Het omvat echt bijna elk visueel aspect van het leven in grafisch ontwerp. Binnen grafisch ontwerp zijn er een paar verschillende buckets waarin je je kunt specialiseren, waaronder pakketontwerp, lay-outontwerp, branding en logo-ontwerp, of zelfs typografie als je speelt met het maken van lettertypen en typen.

Elke emmer is net zo belangrijk, hoewel sommige cabines iets meer kosten, afhankelijk van je vaardigheidsniveau.

Basis grafische tools
Als u zich afvraagt ​​hoe u afbeeldingen kunt krijgen, moet u eerst controleren of u over de juiste tools beschikt. Veel van deze kunnen eenvoudig online worden gekocht, maar houd er rekening mee dat grafisch ontwerp een dure aangelegenheid is om te beginnen.

Het eerste dat u nodig heeft, is een computer die zowel een laptop als een desktop van een ander kan zijn. De meeste professionele grafische ontwerpers zullen u vertellen dat u het beste Apple-producten kunt gebruiken en een bureau kunt hebben in plaats van een laptop.

Ik begon met een Apple MacBook Pro en had daar geen zin in, maar ik heb onlangs een veel groter scherm gekocht voor de Mac-desktop en het is veel gemakkelijker om kleine details te ontwerpen.

U moet ook een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap aanschaffen. Prijzen in dit bereik per maand afhankelijk van het pakketniveau dat u kiest; Ik raad u aan toegang te kopen tot alle Adobe-applicaties, omdat u nooit weet welke uw klant nodig heeft.

Als u liever een maandelijks abonnement neemt, overweeg dan om een ​​pakket aan te schaffen dat toegang biedt tot Photoshop (perfect voor het maken van webafbeeldingen) en InDesign (dat meer gericht is op het plannen van afdrukken).

Studenten kunnen alleen toegang kopen voor $ 19,99 per maand, en ik ga dichter bij $ 50 per maand om toegang te krijgen tot alles.

De laatste grafische tool die ik aanbeveel klinkt misschien een beetje raar, maar het is altijd geweldig om een ​​liniaal bij de hand te hebben, vooral voor printontwerp.

Op deze manier kunt u de grootte voelen van het gedrukte artikel dat u plant – voor het geval u geen toegang heeft tot praktische afdrukken op de printer.

10 manieren om geld te verdienen als afbeelding

Er zijn tal van manieren om geld te verdienen als online grafisch ontwerper, ongeacht in welke niche je geïnteresseerd bent! Als je je afvraagt ​​hoe je grafisch ontwerper kunt worden, bekijk dan deze lijst en begin met het verkopen of vervaardigen van deze artikelen.

1. Maak en verkoop sjablonen
Dit is misschien wel een van de meest lucratieve manieren voor grafisch ontwerpers om een ​​passief inkomen te verdienen. Met deze aanpak hoeft u alleen maar een willekeurig type sjabloon te maken, dit kunnen e-boeken, posters, uitnodigingen of Pinterest-afbeeldingen zijn.

Verkoop de sjablonen vervolgens online. Veel eigenaren van kleine bedrijven en bloggers, die altijd in de problemen zitten of die niet de vaardigheden hebben om hun eigen ontwerpen te maken, kopen deze producten graag omdat ze zo gemakkelijk aan te passen zijn.

Als u eenmaal uw eigen sjabloonbedrijf heeft opgezet en de baan heeft aangenomen, kunt u inkomsten genereren zonder veel meer te doen dan uw producten op de markt te brengen.

2. Deel kennis via workshops of webinars
Online leren staat op een ongekend hoog niveau, en ik weet zeker dat velen van jullie die dit lezen, ook een online workshop zullen bijwonen over “Geld verdienen als grafisch ontwerper”.

Als je grafisch ontwerp hebt geleerd of denkt dat je er genoeg van af weet, verkoop dan toegang tot online cursussen, workshops, trainingen of webinars waarin je anderen kennis laat maken met het onderwerp die er misschien niet veel van af weten.

Zelfs als je alleen de basis bespreekt, zou het veel mensen helpen terwijl ze geld verdienen. Teachable is een geweldig platform voor het maken van online cursussen! Meer informatie hier.

3. Verkoop van stickers
Door de recente populariteit van TikTok, zijn er steeds meer kleine stickerwinkels. Om stickers te maken, heb je alleen toegang tot Photoshop of Canva nodig om tekststickers te maken, of iPad om toegang te krijgen tot illustratiestickers.

Het mooie van het maken van stickers is dat je gebruik kunt maken van de dropshipping-service, wat in wezen betekent dat je niet verantwoordelijk hoeft te zijn voor verpakking en verzending als je dat niet wilt.

U kunt een externe leverancier inhuren om al uw verkopen af ​​te handelen en aan het eind van de dag nog meer geld op zak te krijgen. De beste plaatsen om stickers te verkopen zijn Etsy, RedBubble en Society6. U kunt ook overwegen om uw eigen website te hosten met uw plannen op Shopify.

4. Word ontwerpadviseur
Als je als grafisch ontwerper geld wilt verdienen met high-end items, kan het jouw taak zijn om designconsultant te worden. Door dit te doen, verkoop je in feite een uur of twee op tijd aan iemand die om hun mening en ideeën over grafisch ontwerp voor hun eigen bedrijf vraagt.

Je bepaalt het uurtarief en coacht en geeft advies aan potentiële ontwerpers – geeft ze advies en wijst ze in de goede richting.

5. Ontwerp lettertypen voor Creative Market of Etsy
Lettertypen zijn een geweldige manier om een ​​passief inkomen te verdienen voor grafische artiesten als u geïnteresseerd bent in typografie. Er zijn veel manieren om lettertypen te maken, zelfs met je eigen handschrift, die je vervolgens voor maximaal $ 100 kunt verkopen op websites zoals Creative Market of Etsy.

6. Maak vooraf gemaakte logopakketten
Net als het maken en verkopen van sjablonen, kunt u een breed scala aan logo’s maken en verkopen die al zijn ingesteld als vectoren.

Dit is een populaire manier voor veel kleinere bedrijven die zich geen gepersonaliseerde merkpakketten kunnen veroorloven om hun eigen logo te maken. Het enige wat ze hoeven te doen is het ontwerpbestand openen, de woorden en kleuren uitwisselen, en voila, ze hebben hun eigen nieuwe logo.

7. Verkoop gepersonaliseerde merkpakketten
Branding is een van de dure services die u als grafisch ontwerper kunt aanbieden, aangezien deze tot $ 4.000 kunnen kosten als de vraag groot is.

Deze pakketten bevatten een persoonlijk logo, kleurenschema, lettertypen, patronen en andere soortgelijke elementen om merken te helpen zichzelf te onderscheiden.

8. Maak en verkoop afdrukbare materialen
Het passieve inkomen van grafische artiesten is gemakkelijk beschikbaar door online formulieren te maken en te verkopen via een platform als Etsy. U kunt afdrukken maken voor docenten, studenten, reizigers, letterlijk alles wat u maar kunt bedenken!

Een geweldige functie van printers is dat ze een digitaal product zijn, dus alles wat u hoeft te doen is het proces te automatiseren door direct na het afdrukken een pdf-versie van het afgedrukte bestand te verzenden. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over verzending.

9. Werk met klanten als freelancer
Werken met klanten is een geweldige manier om van een breed scala aan taken te genieten. Door met klanten samen te werken, kunt u logo’s ontwerpen voor maximaal een dag en vervolgens helpen bij het organiseren van uw volgende gedrukte tijdschrift. Zie het onderstaande artikel voor meer informatie over het vinden van deze vacatures.

10. Ontwerp graphics voor sociale media en markeer covers
Afbeeldingen op sociale media zijn een andere populaire manier om geld te verdienen als afbeeldingen. Iedereen heeft hulp nodig met sociale media en kan sjablonen voor sociale media of kant-en-klare Instagram-hoogtepunten verkopen tegen een lage prijs die in de loop van de tijd kan oplopen.

Waar vind je freelance grafische banen?

Gelukkig is het gemakkelijker dan ooit om een ​​baan te vinden met behulp van online bronnen. Hieronder vindt u de beste zoeklocaties als u zich afvraagt ​​waar u grafisch werk kunt vinden.

1. Renovatie
Toen ik er voor het eerst aan dacht om freelance grafisch ontwerper te worden, keek ik hiernaar. Upwork biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u uw eigen profiel kunt maken, uw kosten kunt instellen en in contact kunt komen met klanten over de hele wereld. Bovendien worden er contracten voor u gemaakt en kunt u altijd garanderen dat u wordt betaald volgens het beschermingsbeleid van Upwork.

2. Fiverr
Net als Upwork is Fiverr een ander populair online freelanceplatform dat precies het tegenovergestelde werkt. Bij Fiverr maakt de freelancer vooraf gemaakte pakketten voor services tegen een vaste prijs, meestal vanaf $ 5, en vervolgens gaan de gedifferentieerde prijzen omhoog. Op deze website kunnen tal van grafische pakketten worden gemaakt

3. Flexjobs
Flexjobs is een van de beste sites om thuiswerk op afstand te vinden. Deze site heeft gewoonlijk ongeveer 1.000 grafische posities tegelijk, verspreid over een hele groep verschillende industrieën, dus u kunt kiezen wat u het beste interesseert.

4. Facebook-groepen
Geloof het of niet, Facebook Groups zijn een geweldige plek om openstaande vacatures voor grafisch ontwerpers te vinden. Er zijn verschillende nomadische werkgroepen en freelancegroepen waar je dagelijks berichten kunt vinden van mensen die hulp zoeken. Vergeet niet om altijd uw onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat de plaatsing legaal is voordat u solliciteert.

5. LinkedIn
Dit sociale mediaplatform wordt vaak over het hoofd gezien als een geweldige plek om freelance banen te vinden, maar er zijn nogal wat freelance optredens op het vacatureforum.

LinkedIn is ook een geweldige plek om in contact te komen met andere eigenaren van kleine bedrijven die uw diensten in de toekomst misschien nodig hebben.

Hoeveel verdienen grafische afbeeldingen?
De gemiddelde afbeelding is ongeveer. Hij verdient $ 45.000 per jaar, maar dan werken ze fulltime. Dit komt neer op ongeveer $ 22 per uur, maar dit kan uiteraard variëren afhankelijk van het vaardigheidsniveau, de specialiteiten, de opleiding en meer van de ontwerper.

Als u geld wilt verdienen als grafisch ontwerper, raden we u aan geen uurwerk te maken, maar pakketten met een vaste prijs voor uw diensten te maken.

Op deze manier kunt u rekening houden met alle overheadkosten die tijdens het proces worden gemaakt, en klanten geven er vaak de voorkeur aan dat u een vaste prijs betaalt, zodat ze weten hoeveel het hen in totaal gaat kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *