Er zijn 7 manieren om geld te verdienen met webontwikkeling

Zelfs als u van plan bent om een ​​fulltime, betaalde baan te krijgen, kan het starten van een freelance-carrière als webontwikkelaar een geweldige manier zijn om uw portfolio op te bouwen en brancherelaties op te bouwen.

Helaas maken nieuwe webontwikkelaars vaak de fout gratis te werken, vooral als ze nog bezig zijn met het opbouwen van hun portfolio.

Mijn advies: werk NOOIT gratis. Ernstig.

Enerzijds zijn uw tijd en vaardigheden ongelooflijk waardevol. Ten tweede zou het een recept voor een ramp kunnen zijn. Zelfs als u voor een vriend werkt, en u hoeft u niet te betalen voor uw werk, voelt u zich misschien niet op uw gemak als ze eerlijk zijn, of u er nu blij mee bent of niet.

Het is ook moeilijk om te beslissen “de klus te klaren” als ze niet worden betaald. Je hoeft niet veel te vragen, je moet iets uploaden.

Nu u achter ons staat, volgen hier 7 tips voor het vinden van een betaalde baan die ook bijdraagt ​​aan uw webontwikkelingsportfolio.

Heb je eigen website-tutorial:
Uw eerste kans om te pronken met uw vaardigheden op het gebied van webontwikkeling, is door uw eigen freelance zakelijke website te maken. Bij het werven van nieuwe projecten kunt u deze website gebruiken om uw portfolio en klantaanbevelingen te presenteren die een voorbeeld zijn van expertise.

Zorg ervoor dat het relevant, modern en in lijn is met de huidige designtrends. Vergeet niet om uw site te koppelen aan sociale accounts.

Vind vrienden en familie:
Zelfs als u geen betrouwbare portefeuille heeft, doen mensen de neiging zaken te doen met mensen die ze kennen, liefhebben en vertrouwen. Als je honderden vrienden op Facebook hebt, is het alsof een van hen (of iemand die ze kennen) geïnteresseerd is in het bouwen van een website.

Als u niet thuis bent, begint u te praten over wat voor soort werk u doet. In feite voert u rustige verkoopgesprekken die mogelijk potentiële klanten aantrekken.

LinkedIn-hefboomwerking:
Als je eenmaal contact hebt opgenomen met je vrienden en familie, wil je misschien profiteren van LinkedIn, aangezien het een krachtig hulpmiddel is om contact te leggen met collega’s en potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw profiel up-to-date is met de vaardigheden die naar voren zijn gebracht, en link ook naar eerdere voorbeelden van projecten.

LinkedIn heeft ook een sollicitatiegesprek met veel freelancemogelijkheden. U kunt meer zichtbaarheid krijgen door lid te worden van en deel te nemen aan de betrokken groepen.

Word lid van freelancersites:
Zodra u uw expertisegebied heeft vastgesteld, zoekt u naar een netwerk dat uw vaardigheden promoot en contact maakt met potentiële klanten. Er zijn tal van geweldige netwerken, dus afhankelijk van uw branche en vaardigheden zullen sommige onvermijdelijk geschikter voor u zijn dan andere.

Sommige opties van vandaag (gelicentieerd, minder gespecialiseerd) zijn Upwork, Fiverr en PeoplePerHour. Als freelance webontwikkelaar heb ik het meeste succes gehad met een premium netwerk genaamd Codeable.

Het feit dat er al mensen op deze netwerken zijn die op zoek zijn naar bekwaam talent, bespaart u de vervelende en vaak frustrerende problemen van het alleen zoeken naar nieuwe klanten.

De meest gebruikelijke switch voor een onbeperkt aanbod van geweldige inkomende lijnen is dat een klein deel van de totale verdiende inkomsten door het netwerk wordt behouden (waarschijnlijk ongeveer 10 procent).

Premium freelancenetwerken zoals Codeable begrijpen dat experts zoals u uw klanten de meeste waarde geven wanneer ze zich op hun werk concentreren, dus zij zorgen ook voor de facturering.

De beste netwerken hebben ingebouwde systemen waarmee u zoveel mogelijk tijd en energie kunt besteden aan waar u goed in bent en niet kunt omgaan met die nachtmerries van klanten.

Dit is zeker een optie, maar de beste oplossing is altijd mond-tot-mondreclame en via persoonlijke netwerken.

Lokale kleine bedrijven bereiken:
De meeste kleine moeders en popwinkels hebben geen webontwikkelaar in dienst, maar zouden wel een redelijk bedrag willen betalen voor hulp bij webontwikkeling / ontwerp.

Stuur een e-mail naar de eigenaar om hem of haar te laten weten dat u een lokale webontwikkelaar bent, een fan van uw bedrijf en u wilt helpen uw services tegen een gereduceerd tarief uit te breiden.

Met partners:
Veel webontwikkelaars zeiden dat ze de meeste freelancetaken hadden gevonden door te netwerken met andere freelancers. Sommige freelancers hebben meer werk dan ze kunnen, of hebben projecten die hun mogelijkheden te boven gaan.

Het goede nieuws is dat ze vaak bereid zijn doorverwijzingen te geven aan andere freelancers die ze vertrouwen en respecteren. U kunt netwerken met andere freelancers via LinkedIn, Google+, vergaderingen en sites zoals Web Design Forum, Freelance Gossip en Digital Point.

Om een ​​digitale aanwezigheid te creëren:
Als je wilt dat iemand je als freelancer in dienst neemt, neem dan afstand. Begin eerst GitHub te gebruiken en begin met bloggen (op je eigen blog of als gastblogger).

Om een ​​digitale aanwezigheid te creëren:
Als je wilt dat iemand je als freelancer in dienst neemt, neem dan afstand. Begin eerst GitHub te gebruiken en begin met bloggen (op je eigen blog of als gastblogger).

Als je iets nieuws leert, werk dan aan een project, schrijf een slimme code, zorg ervoor dat je deze deelt! Het creëren van een digitale aanwezigheid is een geweldige manier om geloofwaardigheid te vestigen, zelfs als u nieuw bent in de branche.

Blijf in direct contact met:
Het is een grote en ik kan het niet genoeg benadrukken. Herhaal zaken is je beste vriend.

Ik heb persoonlijk een systeem gemaakt waarmee mijn klanten snel hun volgende project met mij kunnen delen door op een link te klikken. Ze kunnen dan direct na een kort gesprek worden ingehuurd om de taak te voltooien.

Door een directe communicatielijn te creëren, kunnen klanten uiteindelijk tijd besparen en kunnen ze het openbare forum volledig omzeilen. Als je eenmaal de meerwaarde hebt aangetoond, ga je waarschijnlijk ook op zoek naar directe boekingen voor al je toekomstige projecten.

Word lid van aangesloten programma’s:
Als u merkt dat klanten constant om advies vragen van de fabrikanten die u gebruikt tijdens het ontwikkelings- of ontwerpproces, overweeg dan om u aan te sluiten bij aangesloten programma’s om geld te verdienen met uw aanbevelingen.

Als u deelneemt aan een programma zoals het partnerprogramma van GoDaddy, is het belangrijk om dit te doen omdat u echt van de service houdt, niet omdat u denkt dat het snel passief geld zal worden.

                                                                                                 Bonustip
Dit zijn professionele kansen, dus wees geen spammer en vraag advies zonder advies van klanten, met als enig doel het invullen van uw bankrekening – klanten kunnen deze onzin van kilometers ver opsnuiven.

Ik heb gemerkt dat de beste producten of diensten die u uw klanten kunt aanbieden, zijn voor degenen die u zelf daadwerkelijk gebruikt en die succesverhalen uit de eerste hand delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *