Gemakkelijke manieren om geld te verdienen en te besparen bij de sluiting van 2021

Als het vooruitzicht om thuis aan de laatste nationale sluitingstijd te blijven je met angst vervult, waarom zou je het overschot dat je binnen uitgeeft dan niet gebruiken om je financiën te onderzoeken en manieren om je banksaldo te verhogen?

COVID-19 heeft voor veel mensen levens op zijn kop gezet. Niemand had verwacht dat de sluiting van 2020 zou plaatsvinden, maar nu het is gebeurd, zijn mensen gestrest en angstig – degenen die niet kunnen werken, zijn bang dat ze zullen overleven met minder geld, en er zijn er die helemaal geen geld verdienen.

Marktafscherming heeft ook zijn nadelen: quality time doorbrengen met je gezin en misschien tijd hebben om aan persoonlijke projecten te besteden, maar we hebben allemaal nog steeds geld nodig voor het leven.

Hoewel velen zouden willen dat dit niet het geval is, draait geld de wereld nog steeds om. Met dat in gedachten zijn creatieve methoden nodig om geld te verdienen bij het afsluiten, en dit bericht kan helpen.

Als u op zoek bent naar slimme manieren om geld te verdienen tijdens het sluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Hier zijn 15 slimme manieren om geld te verdienen bij sluiting. Neem een ​​kijkje en kijk welke methode u kunt gebruiken om uw inkomsten te verhogen:

1. Online enquêtes

Een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen, is door online enquêtes in te vullen. Misschien kun je elke dag een paar uur besteden aan het invullen ervan.

Elke enquête kan u helpen tussen $ 1 en $ 20 te verdienen, afhankelijk van het feit dat u, als u ze snel genoeg invult, het juiste bedrag aan zakgeld kunt verdienen. Mogelijk kunt u naast het geld dat u verdient ook beloningen en bonussen verdienen.

2. Associate marketing

Affiliate marketing kan een effectieve strategie zijn naast een populaire blog, website, youtube-kanaal of social media-account. Meld u eenvoudig aan voor een partnerprogramma, bijvoorbeeld het Amazon-partnerprogramma, en bied vervolgens de producten aan die u leuk vindt.

Als mensen met jouw link winkelen, verdien je commissie. Het is heel eenvoudig en geweldig voor degenen die het moeten volgen.

Het is echter het beste om eerlijk te praten over het feit dat je een partner bent en alleen producten aanbiedt waar je echt in gelooft.

Als je oude producten gaat aanbieden om een ​​commissie te krijgen, zullen mensen je niet vertrouwen en zullen ze loyale volgers opbouwen van degenen die jouw mening waarderen.

Hier zijn enkele tips voor succes met affiliate marketing:

• Promoot alleen producten van hoge kwaliteit of van goede kwaliteit. Anders verliezen klanten het vertrouwen in uw website, ongeacht of u uw blog uitstekend over een bepaald product schrijft.

• Profiteer van Facebook-affiliate marketing. Dit is een geweldige manier om de verkoop te stimuleren, omdat u in contact kunt komen met potentiële klanten.

• Voor transparantie kunt u uw aangesloten relaties communiceren met fabrikanten of directe leveranciers. Dit helpt het vertrouwen van de klant in het bedrijf te vergroten.

3. Probeer online onderwijs

Online bijles kan perfect zijn voor mensen die moeite hebben met het thuis opvoeden van hun kinderen. Als u kennis heeft van een bepaald onderwerp, kunt u deze diensten aanbieden.

Misschien een wiskundige rage of een wetenschapsspecialist – u kunt uw kinderen lessen aanbieden met Zoom of Skype. Dit kan zelfs perfect zijn voor volwassenen die een nieuwe vaardigheid willen leren bij het sluiten, dus als je goed kunt koken, naaien of een taal kunt spreken, kan dit geweldig voor je zijn.

4. Coaching van videogames

Dit lijkt misschien niet een erg vruchtbaar verleden, maar de afsluiting biedt een ideale gelegenheid om beter te worden in een videogame. Je kunt hier geld verdienen als je weet dat je waardevolle tips hebt die mensen kunnen helpen bij het trainen van hun game-ervaringen.

5. Probeer te investeren

Handelen en investeren kan buitengewoon lucratief zijn. Degenen die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van rijkdom en materiële vrijheid weten dit, maar velen stellen het uit omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen.

U kunt hier een makelaar krijgen om u op weg te helpen. Dit kan een goed moment zijn om een ​​voet tussen de deur te zetten, aangezien sommige markten naar verwachting zullen stijgen, terwijl andere verwachten te crashen. U kunt zelfs beginnen met een eenvoudige app die de back-upwijzigingen voor u investeert.

6. Start een YouTube-kanaal

Is er iets waarover u wilt praten? Het starten van een YouTube-kanaal kan een manier zijn om het woord te verspreiden. Het kost tijd om een ​​populair YouTube-kanaal te lanceren, maar als je een gat hebt en veel passie / kennis wilt toevoegen, kan het werken.

Mensen zijn altijd op zoek naar anderen om mee te resoneren. Uiteindelijk kun je misschien inkomsten genereren met je video’s en affiliate marketing gebruiken.

Bekijk de volgende tips bij het starten van je YouTube-kanaal:

• Maak inspirerende video’s die bij uw interesses passen
• Wees niet te verslaafd aan het maken van verschillende video’s. Concentreer u eerst op een onderwerp of een niche.
• Gebruik een camcorder van hoge kwaliteit om video’s van hoge kwaliteit op te nemen.

7. Start een online bedrijvigheid

Het ontstaan ​​van een online nevenactiviteit kan bijvoorbeeld bestaan ​​uit het verkopen van producten op Amazon met behulp van dropshipping. Het kopen en vervolgens verkopen van artikelen in bulk is nu misschien een beter idee als u weet dat het artikel populair is, aangezien de levertijden kunnen variëren als gevolg van de dingen die op dit moment gebeuren.

Het is niet langer een geheim dat je geld kunt verdienen door te bloggen. Met een enorm verdienpotentieel kan affiliate marketing een effectieve strategie zijn naast een populaire blog, website, YouTube-kanaal of social media-account.

Meld u eenvoudig aan voor een partnerprogramma, bijvoorbeeld het Amazon-partnerprogramma, en bied vervolgens de producten aan die u leuk vindt.

8. Start een tweedehandswinkel

Dit is het perfecte moment om bij Marie Kondo thuis te zijn en je eigen spullen die je niet wilt, te verduidelijken en te verkopen. U kunt een tweedehands bedrijf starten op een platform als Depop of Etsy.

Als u niet zoveel verkoopkansen heeft, of als u door wilt gaan wanneer u niet op voorraad bent, kunt u ook andere producten kopen, zoals vintage items en zelfs antiek. Je kunt zelfs je eigen items maken!

Handgemaakte sieraden en accessoires zijn altijd populair.

Bekijk de volgende tips bij het online starten van een tweedehands bedrijf:

• Zorg ervoor dat u een lijst maakt van de items die u op de juiste manier gebruikt, met hun werkelijke staat en werkelijke foto’s, en niet een online gekopieerde foto van een soortgelijk product.

• Voordat u bestellingen plaatst en verzendt, controleert u de staat van het product, verkrijgt u zoveel mogelijk foto’s en stuurt u deze naar de daadwerkelijke klant. Reinig en desinfecteer bovendien de batterij voor uw gezondheid en veiligheid.

• Verpak de bestelde artikelen zorgvuldig. Gebruik opvulling, kranten, dozen en andere betrouwbare verpakkingen.

9. Probeer eens freelanceschrijven

Voor freelancersrollen wordt mogelijk niet altijd geadverteerd, dus het is een goed idee om een ​​e-mail te sturen naar een bedrijf dat geïnteresseerd is in de baan en te kijken of de rollen beschikbaar zijn. Als u uw schrijfvaardigheid vertrouwt, kan dit een goede kleine verdiener zijn.

Hier leest u hoe u potentiële klanten kunt vinden voor een freelance schrijfopdracht:

• Controleer online schrijfportalen.
• Word lid van de online groepen van schrijvers op sociale media om links te krijgen.
• Dien een voorstel in bij ondernemers met een eigen website.

10. Schrijf het boek waar je het al over hebt gehad

Je weet wat ze zeggen – “iedereen heeft een boek in zich”. Dit is misschien het juiste moment om voor jezelf te beginnen. Als je behoorlijk wat kennis hebt over een bepaald onderwerp, kun je een e-book schrijven en geld verdienen – vooral als je maanden en jaren doorgaat met verkopen.

Het is meestal beter om over een populaire niche te schrijven als je echt geld wilt verdienen, maar je kunt nog steeds geld verdienen door over iets anders te schrijven, zelfs over fictie.

Het schrijven van een boek is een enorme prestatie, maar als je een portfolio met e-books kunt samenstellen, heb je de kans op een veel passiever inkomen.

Houd er rekening mee dat je iemand nodig hebt om een ​​omslag voor je te ontwerpen, en het is altijd de moeite waard om te kijken of het boek fouten en inconsistenties vertoont voordat je het blootlegt.

Als je ze niet kunt lastigvallen, is het misschien een goed idee om een ​​ghostwriter in te huren. Ze zullen je dan het boek schrijven, je naam erop schrijven en het publiceren, en je zult geld blijven verdienen.

Het kan even duren voordat uw geld is terugverdiend, maar na verloop van tijd zult u eraan blijven verdienen. Je moet ook je boek op de markt brengen, dus houd daar rekening mee.

11. Gesponsorde inzendingen

Als je fatsoenlijke sociale media hebt gevolgd, zelfs maar een paar duizend volgers op Instagram, zullen sommige merken je inhuren om hun producten te presenteren.

U krijgt misschien gratis producten waarover u kunt schrijven en die u vervolgens kunt verkopen, maar veel bieden ook een financiële compensatie. Hoe groter uw tracking, hoe beter.

Als u hier niet bekend mee bent, helpt het om eerst kleinere merken te benaderen. Zorg ervoor dat u werkt met merken die zijn afgestemd op wie u bent en waar u het over heeft. Als je veel helpt in het milieu, wil je samenwerken met vergelijkbare merken.

12. Freelancer op Fiverr

Platforms zoals Fiverr zijn geweldig voor het promoten van kleine banen en diensten waarmee u bij sluiting geld kunt verdienen. U kunt spraakgestuurd werk, logo-ontwerp, het schrijven van inhoud en zelfs kleine kunstwerken aanbieden die niet lang duren. U kunt elke service online aanbieden!

13. Start een podcast

Podcasts zijn het nieuwe grote ding en iedereen heeft het over aan de slag gaan. Als u een publiek kunt opbouwen, kan een podcast u helpen online geld te verdienen.

Nogmaals, je hebt een speciale niche nodig, maar als het je lukt om een ​​publiek op te bouwen, kun je adverteerders aantrekken en betaald worden. Sommige services bieden ook in-podcast-advertenties aan. Nogmaals, dit is een manier om geld te verdienen tijdens het sluiten.

14. Wees een virtuele assistent

Denk je dat je goed kunt zijn in administratief werk? De virtuele assistent helpt online bedrijven met een verscheidenheid aan taken – het kan zo simpel zijn als het beantwoorden van e-mails, financiën en boekhouding, zoals het beheren van accounts via ePayables.

Meestal blijft u freelancer, zodat u uw eigen werkdruk en planning kunt beheren. Mogelijk kunt u dit voor sommige bedrijven zelfs doen, afhankelijk van uw vrije tijd en werkdruk.

Voordelen van werken als virtuele assistent:

• Betaalde training terwijl u leert omgaan met klantensoftware.
• Verdien geld per uur in een andere valuta, wat een voordeel is als u niet in de VS bent.
• Voer taken uit met minder druk dan echt kantoorwerk.

15. Stock foto’s te koop

Als u graag foto’s maakt, kan het verkopen van contant geldfoto’s een gemakkelijke manier zijn om geld te verdienen. Maak gewoon foto’s en verkoop ze online op beurswebsites. Je hoeft niet per se een fotograaf of expert te zijn – en in veel gevallen werkt je smartphone alleen maar geweldig.

Stockfotografen verkopen hun afbeeldingen aan stockfotobedrijven zoals Shutterstock en ontvangen royalty’s wanneer iemand hun afbeelding gebruikt.

Je hebt misschien niet veel mogelijkheden om mensen te fotograferen tijdens de sluiting, dus concentreer je op de natuur en de dingen rondom het huis.

Wanneer de sluiting afloopt, kun je er het beste van maken door foto’s te maken van authentieke emoties, feesten, roadtrips en andere geweldige evenementen.

Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat u toestemming heeft van de mensen op uw foto’s en dat u uw foto’s niet filtert.

Gevolgtrekking
Nu je 15 slimme manieren hebt om geld te verdienen bij het afsluiten, moet je er op zijn minst een paar vinden die je kunt doen op de lijst. Begin met een en neem de tijd om het te doen; Probeer niet om meerdere inkomstenstromen tegelijk te starten, want dat zal te overweldigend zijn.

Het is het beste om de tijd te nemen om er eerst een te starten, zodat men eindelijk op de automatische piloot kan rijden – kies dan een en een!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *