Hoe kun je online geld verdienen met Telegram?

Telegrammen zijn een van de beste plaatsen om online te zoeken. Vandaag presenteren we 4 manieren om geld te verdienen met uw Telegram-kanaal of -groep.

Telegram is momenteel een van de snelstgroeiende communityplatforms en boodschappers. In 2020 zal het meer dan 400 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld hebben (vooral in India, Afrika, Rusland).

Elke maand sluiten ongeveer 700.000 gebruikers zich aan bij Telegram! De doelgroep van berichten groeit, evenals het aantal gebruikers van de kanalen, groepen en bots van Telegram.

Als gevolg hiervan wordt het een van de grootste platforms om online geld te verdienen. Mensen van over de hele wereld creëren telegraafgemeenschappen (kanalen en groepen) en kunnen online inkomsten genereren. Het meest succesvolle bedrijf van Telegram verdient tot $ 10.000 per maand!

Wat is een telegram?

Telegram is een open source-messenger. Voorlopig is dit de enige populaire messenger die de veiligheid en privacy van gebruikers en hun gegevens garandeert.

Daarom bevat de applicatie geheime chats – gecodeerde berichten die anderen niet kunnen openen of doorsturen. Als een van de twee mensen een screenshot van de chat maakt, krijgt de ander bericht.

Andere kenmerken van Telegram zijn het maken van kanalen en groepen, gratis stickers die Telegram-gebruikers eenvoudig kunnen maken, media delen (daar kun je bestanden van elke grootte delen, zonder beperkingen!), Spraakoproepen, video- en audioberichten.

De Telegram werd in 2013 gelanceerd door het team van Pavel Duroc, die beroemd was vanwege het maken van de Russische analoog van Facebook – VK. Telegram blijft een van de applicaties die miljoenen gebruikersgegevens bevat die niet door derden worden verkregen.

De boodschapper is het populairst in Rusland, Oezbekistan, Europa, India, Iran, Indonesië, Nigeria, Ethiopië, Kenia en enkele andere Afrikaanse en Aziatische landen. Dit is de snelstgroeiende Messenger-app buiten WhatsApp en Facebook Messenger.

Wat is een telegraafkanaal?

Het Telegram-kanaal is een van de tools in Telegram om thematische groepen te maken en inhoud aan abonnees te leveren. Het concept van het telegraafkanaal is vergelijkbaar met de Facebook-groep.

Hier kunt u alle inhoud delen – berichten, teksten, afbeeldingen, speciale aanbiedingen, enz. Het enige verschil is dat gebruikers hun inhoud of berichten niet op het kanaal kunnen plaatsen.

Alle publicaties kunnen alleen door admins worden geproduceerd, dit is een eenrichtingsuitzending. Maar abonnees kunnen uw berichten bekijken (u kunt zien hoeveel elk bericht hebben bekeken), deelnemen aan peilingen en op links klikken.

Wat is een telegraafgroep?

De Telegram-groep is een hulpmiddel om met abonnees te communiceren. Het is in feite een groepschat waarin u berichten kunt uitwisselen met leden. Het lijkt meer op WhatsApp-groepen.

Vanwege de chaotische aard van groepen is het moeilijk om veel groepen te gebruiken om inhoud te streamen (zeer veel mensen kunnen tegelijkertijd berichten verzenden).

Het goede van groepen is dat het mogelijk is om door gebruikers gegenereerde inhoud en feedback van klanten of gebruikers te krijgen.

Samenvattend worden telegraafkanalen gebruikt om inhoud te delen en worden telegraafgroepen gebruikt om met gebruikers te chatten.

Hoe maak je optimaal gebruik van het Telegram-kanaal?

Hier zijn enkele waardevolle tips om u te helpen het meeste uit uw Telegram-kanaal te halen en tegelijkertijd inkomsten te genereren.

Zoek de opening
Er zijn een paar honderd Telegram-kanalen en het is moeilijk om hetzelfde publiek aan te trekken als de grote kanalen. Maak niet alleen een algemeen kanaal over films, maar zoek bijvoorbeeld naar een niche in India over komedies. Zoek naar trefwoorden, bekijk andere Telegram-kanalen om een ​​kans te vinden om u te onderscheiden van de concurrentie.

Stel een eenvoudig en schoon logo in
Serieus, dit is een van de meest voorkomende fouten die telegraafbezitters maken. Het logo mag niet te veel details of informatie bevatten. Gebruik geen echte foto’s van mensen of iets anders. Je hoeft geen ontwerper te zijn om te zien wat goed of slecht is.

Gebruik trefwoorden in de kanaalnaam
Trefwoorden zijn krachtige tools om gebruikers doorzoekbaar en vindbaar te maken. Zoekwoorden moeten de tekortkomingen van uw kanaal weerspiegelen en specifiek en trouw zijn.

Als je een kanaal hebt over hondenrobotspellen in India, geef je kanaal dan een passende naam. Noem het niet zomaar “robotspeelgoed”, wees specifiek! Geef je kanaal geen merknaam, tenzij je merk zo populair is als Pepsi.

consequent posten
Je hebt een soort contentstrategie nodig. Abonnees moeten elke dag nieuwe inhoud ontvangen om betrokken te blijven. Er is niets goeds aan één keer per maand posten, dus je verliest alleen maar je leden.

Plaats niet te veel
Als je van plan bent om ongeveer 15 nieuwe berichten per dag te plaatsen, stop dan voordat het klaar is! Onze ervaring is dat hoe meer u publiceert, hoe meer u uw kanaal dempt.

Ja, constante meldingen zijn vervelend en gebruikers hebben de neiging ze te dempen. Gedempte kanalen betekenen minder weergaven en minder actieve gebruikers. Hoe kunt u uw services of advertenties indienen als slechts 10 van de 1000 gebruikers uw inhoud bekijken?

Publiceer aangepaste inhoud
Dat klopt. Stop niet met het kopiëren van inhoud van andere kanalen of internet. Ten eerste hebben mensen het gezien. Ten tweede is het niet goed om de copyrightregels niet te respecteren. Als u iemands inhoud publiceert, moet u in ieder geval de auteur goedkeuren.

Kunnen we ook vermelden dat alleen een unieke context viraal kan worden? Nou ja, een flink deel van je creativiteit of kennis kan je hele kanaal populair maken.

Automatiseer met telegraafstokken
Door uw producten of diensten met Telegram te gebruiken, kunt u het verkoop- en adviesproces vergemakkelijken. Maak een gratis stick met de meest gestelde vragen en antwoorden.

U kunt een manager vervangen die elke dag dezelfde vragen beantwoordt. U kunt een stok gebruiken om nieuwe bestellingen en contacten te verzamelen zonder uit te voeren. Om een ​​voorbeeld van een zakelijke Telegram-bot te zien, klikt u op onze Telegram Members-bot aan het einde van dit artikel.

Maak zowel een kanaal als een groep
Als je niet kunt kiezen wat je voor je bedrijf of inhoud kunt maken – een kanaal of een groep, maak dan beide. In onze ervaring is dit een betere keuze.

AppsGeyser heeft bijvoorbeeld een kanaal voor officieel nieuws en updates, evenals een groep waar gebruikers hun vragen en zorgen uitwisselen en elkaar helpen. De beste strategie voor Telegram om inkomsten te genereren, is om gebruikers en klanten op alle mogelijke manieren te verrassen.

Gebruik telegram om andere links naar sociale media te promoten. Als je een Facebook-pagina, Instagram of zelfs een WhatsApp-groep hebt! Deel gerust uw links op uw kanaal voor eens en voor altijd. Gebruikers kunnen uiteindelijk een van de platforms verlaten, zodat u met hen in contact kunt blijven.

Verander het concept van het kanaal niet

Als je een kanaal over cricket had, maak dan niet ineens grappige video’s met puppy’s. Dit is een snelle manier om gebruikers te verliezen. Iemand die geïnteresseerd is in een onderwerp, is misschien niet geïnteresseerd in uw nieuwe idee.

Als je een nieuw themakanaal wilt, maak het dan gewoon helemaal zelf. U kunt adverteren op uw primaire kanaal. De enige keer dat je de manier waarop je over je kanaal denkt kunt veranderen, is dat er 100 leden zijn en je je kanaal specifieker wilt maken voor je niche (zonder het concept daadwerkelijk te veranderen).

Dus hoe verdien je geld met een Telegram-kanaal?

Het telegram betaalt niet voor kanalen of groepen, het bevat geen programma voor het genereren van inkomsten. Telegram zelf is echter een belangrijk en belangrijk onderdeel van marketing of zaken.

Mensen verdienen duizenden dollars per maand door hun producten, diensten of advertenties te verkopen. Notitie! deze methoden worden niet toegepast op kanalen en groepen.

1. Verkoop uw diensten en producten
Of u nu een aangesloten verkoper bent (Amazon, AliExpress, Flipkart) of uw eigen merk heeft, u kunt uw producten en diensten altijd promoten bij het grote publiek dat in Telegram is geregistreerd en nieuwe klanten werven via dit sociale platform.

Het is in principe hetzelfde als het gebruik van sociale media (Facebook, Instagram), maar met een veel hogere mate van betrokkenheid. Het kijkpercentage op Telegram-kanalen kan rond de 30% zijn, terwijl het op andere sociale platforms lager is dan 10%.

Telegram is een inhoudgericht platform, dus om zaken te doen, moet u nadenken over de behoeften van uw gebruikers en hen inhoud van topkwaliteit geven om hen te plezieren.

Als bonus ontvangen uw volgers standaard constant meldingen van updates. U hoeft notificaties niet handmatig in de app in te stellen. Dit betekent dat gebruikers geen aanbiedingen, nieuws, updates, kortingen, etc. zullen missen.

Natuurlijk, hoe meer leden je op het kanaal hebt, hoe groter je kansen om online nieuwe klanten te werven en geld te verdienen op Telegram.

Laten we niet vergeten dat Telegram een ​​nieuwe marketingtool is en dat de kans groot is dat het met minder concurrentie te maken krijgt.

U kunt zelfs het verkoopproces automatiseren met sticks. Telegraafrobots kunnen u helpen met minder moeite geld te verdienen – bestellingen verzamelen en verwerken, contactnummers van gebruikers krijgen, betalingen accepteren, informeren over speciale aanbiedingen, directe klantenservice bieden, gebruikers raadplegen, afspraken plannen en meer. bouwers zijn gratis.

Als u geen product of dienst te verkopen heeft, overweeg dan de meest populaire ideeën om inkomsten te genereren met uw Telegram-kanaal: het verkopen van educatieve, marketing- of adviesdiensten; sluit u aan bij aangesloten programma’s op Amazon, AliExpress, Flipkart, Udemy of andere platforms en creëer een niche (elektronica, kleding, schoenen, boeken, enz.). Doe wat moeite en kijk hoe de omzet van Telegram groeit.

2. Verkoop advertenties
Het plaatsen van advertenties en betaalde berichten op een Telegram-kanaal of -groep is een van de meest populaire manieren om inkomsten te genereren. Als je meer dan 50.000 leden hebt, kun je gemakkelijk elk promotiepost verkopen dat ook een link bevat naar andere Telegram-kanaaleigenaren.

De prijs van advertenties hangt meestal af van een aantal factoren: de duur van de actie en het aantal kanaalleden. Prijzen kunnen variëren van 1-48 uur tot promotionele publicaties. Hoe korter de tijd – de lage prijs – hoe kleiner de impact op de klant.

De meeste eigenaren van telegraafkanalen of groepen streven naar 24-uurspublicaties, dus het is het beste om deze periode zo aantrekkelijk mogelijk te prijzen.

Dezelfde wiskunde werkt voor kanaal- / groepsleden. Hoe meer abonnees u heeft, hoe hoger de prijs die u in rekening kunt brengen. Door andere kanalen en producten te promoten, kunt u tot $ 500-700 per maand verdienen.

Om dit te bereiken, moet je kanaal goede inhoud hebben, zodat de leden en volgers kunnen deelnemen aan de inhoud die je plaatst.

De populairste Telegram-kanalen verdienen elke maand een paar duizend dollar online door betaalde posts te verkopen met links naar andere kanalen.

3. Betaald abonnement
Geef gebruikers toegang tot premium of waardevolle inhoud. Dit is meestal hoe het werkt: je hebt een openbaar kanaal om een ​​groot aantal volgers te krijgen en een privékanaal met premium inhoud.

Toegang tot het privékanaal wordt geboden via een speciale link voor leden die regelmatig abonnementskosten betalen. Zo kun je maandelijks mensen liquideren en een vaste bron van inkomsten krijgen.

Populaire voorbeelden van inkomsten uit abonnementen op Telegram-kanalen: goktips voor sport (cricket, voetbal, enz.), Signaalhandelkanalen (Forex, Crypto), educatieve bronnen (examenmaterialen zoals IELTS, online cursussen).

4. Verkoop je kanaal
Dat klopt! Als je genoeg leden op je Telegram-kanaal hebt, kun je het aan iemand anders verkopen. Stel een goede prijs vast en verdien geld door het eigendom over te dragen aan uw potentiële klant.

Je kunt dan een ander kanaal gaan maken, het vergroten en het doorverkopen! Dit is een heel ander bedrijf in het telegram. Een kanaal kan tussen $ 50 en $ 5.000 verdienen. Hoe meer leden je hebt met een goede inzet, hoe hoger de prijs van het kanaal kan zijn.

U kunt deze technieken gemakkelijk gebruiken om inkomsten te genereren voor het Telegram-kanaal of zelfs voor de groep. Als u echter een goed inkomen wilt verdienen, of u nu premiuminhoud, advertenties of kanalen verkoopt, heeft u een groot aantal telegraafabonnees nodig. De wiskunde is simpel: meer leden = meer inkomen.

Hoe zorg je ervoor dat telegramleden geld verdienen?

Er zijn verschillende manieren om uw kanaal te vergroten en inkomsten te genereren:

1. Deel het met je vrienden
De gemakkelijkste manier om de eerste abonnees op je kanaal te krijgen. Je kunt je kanaal of groepslink delen met je vrienden, zij kunnen deze delen met hun vrienden en meer.

Op deze manier kunt u uw eerste 50-100 leden gratis krijgen. Of u kunt handmatig de eerste 200 leden toevoegen vanuit uw eigen telegramcontacten – breng uw vrienden en familie naar uw telegramkanaal.

2. Cross-promo
U kunt crosspromotie doen met andere Telegram-kanalen. Dit betekent dat u promotieberichten kunt uitwisselen met andere beheerders. Het kost niets, maar in het begin zal het erg moeilijk zijn.

Om een ​​kruis te promoten, moet je minimaal 2000 leden op je kanaal hebben. Anders zullen andere eigenaren en beheerders niet geïnteresseerd zijn in het promoten van hun inhoud op het Telegram-kanaal.

3. Ondersteuning op sociale media
U kunt de Telegram-kanaallink op sociale media delen. En we denken niet alleen aan Facebook. Er zijn tal van nichebronnen en communities voor elk mogelijk onderwerp.

Je hebt bijvoorbeeld een kanaal met goktips in India. U kunt zoeken naar forums op de websites van bekende bookmakers. Of u kunt naar Quora gaan en zoeken naar gerelateerde vragen van gebruikers over de hele wereld. Schrijf een solide antwoord met de Telegram-kanaallink.

En u kunt er zeker van zijn dat veel gebruikers het na verloop van tijd zullen zien. Naast de forums, Quora, niche sociale media en Facebook, kunt u de catalogi van Telegram van naderbij bekijken. Er zijn verschillende websites met Telegram-kanalen. De links zijn onderverdeeld per onderwerp en gratis gepubliceerd!

4. Betaalde advertenties
Koop advertenties en plaats een link naar uw kanaal of groep op andere kanalen. Het vereist een geldinvestering van u, maar in ruil daarvoor krijgt het actieve gebruikers. Maar er kan een probleem zijn, dezelfde advertenties kunnen 500 nieuwe abonnees opleveren of slechts 1 … of zelfs 0 leden op verschillende kanalen.

Je weet maar nooit, het is een risicovolle onderneming. U moet wat onderzoek doen voordat u naar betaalde advertenties gaat. Waar je op moet letten: kanaalgrootte, groeidynamiek, weergaven, herkomst van leden, hoe vaak betaalde posts worden gepubliceerd.

5. Koop leden
Er zijn services die echte en actieve leden bieden voor Telegram-kanalen. Dit is de snelste manier om abonnees te krijgen en je kanaal te ontwikkelen. Krijg 1000 leden per dag of zelfs sneller! U betaalt meestal voor het resultaat. Als je 1000 leden wilt, zorg er dan voor dat je ze allemaal krijgt.

Maar pas op dat u geen stokken koopt. De sticks zijn geweldig voor cijfers en erg goedkoop, maar het zijn inactieve leden die niet in contact komen met je kanaal.

Bonustip
En met de tijd loop je het risico ze allemaal te verliezen, omdat Telegram de nepgebruikers verwijdert. Het gebeurt niet als u echte leden koopt van een gerenommeerd bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *