Je kunt snel geld verdienen met Red Dead Redemption 2

Natuurlijk wil je weten hoe je snel geld kunt verdienen in Red Dead Redemption 2, want in het harde Westen is het uitermate belangrijk om genoeg geld te hebben om eruit te komen.

Het stelt je niet alleen in staat om je kamp te upgraden met zowel handige items als comfort van thuis, maar het is ook essentieel als je je bonussen wilt opruimen voor de lokale politie en de beste wapens wilt uploaden die je aan je arsenaal kunt toevoegen.

Geld inzamelen is vooral een uitdaging in de vroege stadia van een reis, vooral voordat je toegang hebt tot Red Dead Redemption 2-heklocaties en een sluisonderbreker om je verzamelde snuisterijen in te wisselen voor echt geld, maar er zijn altijd manieren waarop je snel geld kunt verdienen. in Red Dead Redemption 2.

Daarom hebben we deze gids samengesteld en een aantal legitieme schema’s voor snel geld verdienen in Red Dead Redemption 2 beschreven om u te helpen uw banken op te starten in belangrijke dollars.

1. Verkoop paarden

Paarden zijn een goede zakelijke bron in Red Dead Redemption 2, op voorwaarde dat je weet hoe je het meeste uit de handel kunt halen.

Paarden die in het spel zijn verkregen, kunnen naar een stal worden gebracht voor verkoop, opslag of upgrade, maar de prijs van de koper varieert afhankelijk van welk paard we proberen te zwepen.

Als u bijvoorbeeld illegaal uw wet hebt verkregen, bieden de stewards u een bod van maximaal $ 3 of minder, terwijl de gebruikelijke variëteiten weinig meer krijgen, zelfs met de juiste documentatie.

Als het je echter lukt om een ​​snel renpaard of rundvlees te vinden, kan de potentiële winst enorm zijn, dus verdere inspanningen om je te volgen, te temmen en terug te brengen naar de stad zijn zeker de moeite waard.

Wilde paarden zijn overal in de open wereld te vinden, maar het vangen ervan vereist veel geduld en behendigheid, dus haast je niet achter elk brons dat je hebt gezien.

2. Jagen op dieren (en mensen)

Het is geen geheim dat slagers, vallenzetters en winkelagenten goed geld betalen voor dierenhuiden en vlees in Red Dead Redemption 2, maar er is een zeker talent om ervoor te zorgen dat ze allemaal de grootste waar voor hun geld krijgen.

Ten eerste worden katten in verschillende kwaliteiten geoogst, afhankelijk van of het dier is gedood. Maak bijvoorbeeld een hoofdschot op een konijn met een klein wild Varmin-geweer, en de kans is groot dat de schaal in perfecte staat verkeert.

Een half dozijn revolvers wordt in een kudde kippen geschoten, en het is waarschijnlijk niet eens de moeite waard om terug naar de stad te reizen. Deze rauwe producten beginnen na verloop van tijd ook te rotten en te bederven, dus hoe sneller je verkoopt, hoe beter de prijs die je krijgt.

Maar op de radar van Arthur Morgan zijn het niet alleen dieren die op dieren jagen. Vind de posters die je zoekt in de kantoren van de sheriff in de steden en begin aan een premiejager-zoektocht om alle actieve criminelen te introduceren die minstens $ 100 kunnen binnenhalen.

3. Wees een aardig persoon

Hoewel het eresysteem van Red Dead Redemption 2 onbevooroordeeld zou zijn, heeft het zeker veel voordelen om een ​​goede cowboy over de westelijke grens te zijn.

Winkels kopen en verkopen tegen betere prijzen aan gezagsgetrouwe burgers, terwijl u aan de goede kant van de autoriteiten blijft, betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen van hoofdpremies op uw hoofd, wat snel kan worden gedaan door honderd, niet oppast , waardoor het aantal premiejagers later toenam.

In de willekeurige ontmoetingen van Red Dead Redemption 2 leidt vriendelijkheid jegens vreemden vaak ook tot dividenden op de lange termijn, waarbij velen later in het spel terugbetalen met gunsten en beloningen. Elke keer dat hij je dwingt een bedrijf te beroven of een date te vermoorden voor geld, verander je van gedachten.

4. Voltooi verhaalmissies en zijmissies

Dit lijkt misschien een schets van het voor de hand liggende, maar het valt niet te ontkennen dat de campagne en zijmissies van Red Dead Redemption 2 een eenvoudige, gemakkelijke manier zijn om vanaf het begin snel en efficiënt geld te verdienen.

Hoewel niet alle missies veel geld of helemaal niets garanderen, zijn sommige de grootste beloningen die ooit in de game beschikbaar zijn geweest.

Dit is vooral het geval wanneer je besluit een boerderij te beroven of met een lid van je bende op legendarische dieren te gaan jagen, omdat ze de beloning met je delen of, beter nog, je er allemaal van laten genieten.

Natuurlijk, naarmate de reikwijdte en schaal van de campagne toeneemt, neemt ook het geldpakket toe, dus wie zich alleen concentreert op het voltooien van het verhaal voordat hij iets anders doet, zal niet tekort komen aan de grote dollar.

5. Verkoop karren en snuisterijen aan hekken

Het hek is een speciaal soort koopman die in het hele Westen voorkomt in Red Dead Redemption 2, dat zich voornamelijk bezighoudt met dierlijke goederen en jachtuitrusting. De eerste die je tegenkomt op het Emerald-station, ten oosten van Valentine, betaalt een goede prijs voor elke snuisterij die je in het spel tegenkomt, zoals zakhorloges, goudstaven of verbruiksartikelen.

Je kunt de gestolen wagens terugbrengen naar je schuur voor minder legitieme handel, die een aanzienlijk aantal bankbiljetten per voertuig genereert en ze berooft van boerderijen, steden of gewoon op de weg.

6. Leer hoe je moet spelen

Gokken is in Red Dead Redemption 2 ongeveer net zo lucratief als in het echte leven, aangezien de kansen om geld te verdienen sterk afhangen van de mix van geluk en vaardigheid.

Als je toevallig een poker- of blackjackspeler bent, ga dan op zoek naar een tafel in een nabijgelegen salon om gemakkelijk geld te verdienen, maar er zijn ook minder gecompliceerde spellen zoals Dominoes en Five Finger Fillets waar je kunt strijden om grotere portemonnees die de moeite waard zijn. deelnemen.

Natuurlijk, net als bij gokken, kunnen al je winsten naar beneden gaan als je je positie overschrijdt en alles in één klap verliezen, maar ach, er is altijd de mogelijkheid om in de volgende ronde terug te springen met een geweldige hand.

7. Wees niet gek door wapens te kopen

Dit is een tip om geld te besparen in plaats van het te bewerkstelligen, maar in de context van Red Dead Redemption 2 moet je onthouden dat de wapens op een bepaald moment zo authentiek mogelijk zijn.

Met andere woorden, ze zullen nooit zo krachtig zijn als de vuurwapens in Grand Theft Auto 5, noch zullen ze zo divers zijn, maar dat is goed nieuws voor Arthur Morgan’s portemonnee.

Hoewel wapenwinkels een heel gezonde keuze bieden voor het kopen en aanpassen van wapens, is het niet de moeite waard om er in het begin enorme hoeveelheden geld op te spatten, vooral niet als campagnes met meerdere verhalen de beste wapens in de game gratis aanbieden.

Zelfs zonder deze lichtgewicht pickups zal elke vijand waarmee je vecht wapens weggooien die uitrusting, olie en upgrades leveren om je een fatsoenlijk wapen te geven tegen een veel lagere prijs dan wanneer je het in een winkel zou kopen.

8. Rob bandietenkampen

Als je merkt dat de rook de lucht in komt terwijl je op de grens van Red Dead Redemption 2 reist, is de kans groot dat deze afkomstig is uit de haard van een bandietenkamp.

Deze willekeurig geplaatste schuilplaatsen zijn goede bronnen van buit en geld, maar eerst heb je te maken met de boeven die het hele ding bewaken. De beste oplossing is om ze te verrassen en te beginnen met fotograferen voordat ze de kans krijgen om terug te schieten.

Met de doden zijn de bandieten vrij om naar binnen te gaan en alles op te halen, van hun lijken, kisten en paardentassen. Bij elkaar genomen kan de vangst behoorlijk lonend zijn, dus laat deze kansen niet voorbijgaan.

9. Beëindig de schattenjacht van de Jack Hall-band

Wil je snel $ 1.000 verdienen? Praat met de vreemdeling genaamd Maximo ten westen van Flatneck Station en je kunt voor $ 10 een schatkaart van hem kopen.

Hiermee begint de Red Dead Redemption 2 Jack Hall Gang-schatkaartjacht, een proces in drie stappen waarbij twee goudstaven worden ontdekt die voor $ 500 elk kunnen worden verkocht bij het hek van Emerald Station.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *