Verdien geld als freelancer met PeoplePerHour

PeoplePerHour is een Britse site waarmee gebruikers geld kunnen verdienen als freelancer door freelancemogelijkheden te promoten bij zowel kopers als verkopers.

Kopers zijn mensen die freelancerservices nodig hebben en iemand nodig hebben om het werk voor hen te doen. Verkopers zijn werknemers die hun diensten aanbieden voor een bepaald inkomen.

Verkopers kunnen rechtstreeks solliciteren op vacatures die door kopers zijn geplaatst, of kopers kunnen rechtstreeks contact met hen opnemen. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft vestigingen in Londen en New York. Upwork is ook een van hun sterke concurrenten.

Hoe lid worden van PeoplePerHour?

Registreer voor een verkopersaccount bij PeoplePerHour.

Omdat we alleen geïnteresseerd zijn in het verkopersgedeelte van de website, zullen we bespreken hoe het echt werkt. Verkopers zijn freelancers die hun diensten willen verkopen om betaald te worden.

Elk uur is er een enorme database met verkopers die van over de hele wereld komen en regelmatig werken aan het voltooien van projecten die door kopers zijn gepubliceerd.

Hoe uw diensten verkopen?

Er zijn drie manieren om uw services aan verkopers te verkopen:

Er zijn drie manieren om uw services aan verkopers te verkopen:

Profielstructuur
Het aanmaken van een profiel betekent het zo maken van uw profiel dat klanten gemakkelijk een baan kunnen vinden en aanbieden. Nu is het niet zo eenvoudig als het klinkt.

Om een ​​profiel aan te maken, moet u alle informatie invullen die u nodig heeft om te verzamelen met betrekking tot uw freelance-carrière. In feite moet u voldoende indruk maken op uw klanten om een ​​goede tijd te hebben door hen een baan aan te bieden.

Om een ​​profiel aan te maken, vult u uw volledige profiel in, voegt u foto’s toe en deelt u uw eerdere werkervaring. PeoplePerHour heeft een ranking-algoritme dat je profiel rangschikt, en hoe beter de ranking, hoe groter de kans dat klanten je profiel bezoeken en je uiteindelijk een baan aanbieden. Als u nu met verschillende projecten zoekt, verbetert uw rangorde en krijgt u meer kansen.

Stel direct voor
Met PeoplePerHour.com kunnen verkopers directe aanbiedingen naar kopers sturen voor een vermelde baan. Om dit te doen, moet u dagelijks uw relevante baan vinden en suggesties gaan sturen naar degenen waarvan u denkt dat u ze gemakkelijk kunt doen.

Het aantal suggesties dat u kunt verzenden, is nu beperkt. U kunt maximaal 15 voorstellen per maand indienen. Dit betekent dat je heel voorzichtig moet zijn met naar wie je een voorstel stuurt.

Probeer in het begin de gemakkelijkste banen te kiezen en doe goede suggesties om de kans op afwijzing te minimaliseren.

Uren
Hourlies is een unieke service die PeoplePerHour.com introduceert bij verkopers. Dit zijn in feite banen die verkopers uitgeven op basis van hun capaciteiten.

Als je bijvoorbeeld goed bent in het ontwerpen van een logo, kun je een Hourlie sturen waarin wordt uitgelegd hoe je voor dat bedrag voor iedereen een logo kunt ontwerpen.

U kunt voorbeelden, foto’s en beschrijvingen van uw eerdere werk toevoegen om klanten van uw mogelijkheden te overtuigen. Uurlijsten zijn een snelle manier om geld te verdienen, en hoe populairder Hourlie is, hoe groter de kans dat het meer bestellingen van klanten krijgt. Profiteer dus zeker van deze geweldige kans.

Betalingsgegevens van PeoplePerHour
PeoplePerHour.com betaalt verkopers via Paypal of een bankrekening. Om uw inkomsten op te nemen, moet u naar de sectie Betaling gaan en de link Annuleren gebruiken. U kunt het geld voor Paypal of uw bankrekening selecteren. Het duurt 1 werkdag voor PeoplePerHour.com om uw betaling te verwerken.

Vergoedingen
Twee personen per uur hebben twee loonniveaus. Ze betalen 15% van de verkoopprijs + btw totdat u £ 175 per maand verdient – voor bedragen boven £ 175 wordt 3,5% in rekening gebracht.

Tips
Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden om een ​​goede feedbackscore te krijgen en klanten te laten komen.

Neem niet meer aan dan u aankan – als u omvalt en de klus niet op tijd af kunt, kan dit leiden tot negatieve feedback, wat uw kansen op toekomstig werk kan belemmeren.

Bied diverse lessen aan op basis van uw capaciteiten – kunt u een artikel schrijven, naar uw site linken of Excel-problemen oplossen? Schrijf een uur op waarin u precies kunt zien wat u kunt doen en ook de prijs ervan kunt bepalen.

Vergeet niet om geweldige foto’s naast de zandloper te vinden. Wees niet ontmoedigd als uw voorstel niet wordt geaccepteerd – er is veel concurrentie, dus ga zo door!

Laatste woord
PeoplePerHour.com is een geweldige website voor mensen die online een baan zoeken. Of je nu eerder freelancer bent geweest of niet, ik denk dat je het eens moet proberen.

Ze hebben een zeer gladde structuur voor groei, dus zelfs als je opnieuw begint, kun je maximale niveaus en maximale blootstelling bereiken. Zorg ervoor dat u in het begin begint met eenvoudige en kleine taken om uw profiel op te bouwen.

Zandlopers zijn ook een geweldige functie waarvan iedereen zou moeten profiteren. U kunt uw capaciteiten benadrukken en er goed geld voor krijgen om ze te gebruiken. Dus als u freelance werk wilt doen en online wilt zoeken, is dit een zeer goede plek om te beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *